CONEIX-NOS

NOSTRE EQUIP

Fa quatre anys, la vida va fer que ens trobéssim per casualitat. Ens vam entendre des del minut zero.

MÒNICA BERTIER

Persona altament organitzada, resolutiva i amb una gran capacitat de treball. Psicòloga de titulació i consultora i formadora de professió. Les seves passions: la comunicació, la gestió de conflictes, i la planificació i execució de projectes. Més de 30 anys d’experiència

XAVIER RELEA

Persona creativa, estratègica i molt positiva. Diplomat en ciències empresarials i amb un Postgrau en coaching esportiu. S’ha especialitzat en la gestió de petites empreses, les persones i la formació. Les seves passions: la motivació, el desenvolupament personal i professional i els emprenedors.

HELENA

Graduada en Psicologia i màster de Psicologia General Sanitària. Persona amb alta capacitat comunicativa, positiva, empàtica i resolutiva. Amb molta motivació i passió per treballar, acompanyar i ajudar al desenvolupament més adequat i idoni per a cada persona.

RAQUEL ROCAMORA

Llicenciada en psicopedagogia i tècnic intermig en riscos laborals i agent d’igualtat. Més de 18 anys d’experiència en diferents organitzacions, tant del sector Privat com Públic. La seva passió  és arribar a les persones a través de l’orientació i la formació.  Li agrada contribuir al desenvolupament continu de les persones i les organitzacions. Gaudeix del que apren cada dia

PAU SAFONT

Educador Social. Especialista en coordinació, docència i gestió de centres oberts, atenció en poblacions de risc i, sobretot, entitats de l’àmbit de la infància. És una persona amb gran vocació de servei i amb la voluntat d’acompanyar mitjançant el rigor tècnic i el respecte màxim a la persona.

JUDITH ZAMORA

L’administrativa de l’empresa. Persona metòdica, positiva, carismàtica, orientada a les persones amb una gran predisposició per aprendre i créixer laboralment. La seva vocació és cercar el rigor, l’ordre i la qualitat en les seves funcions i responsabilitats aportant aire fresc a l’equip.

QUI SOM

Treballem per a que els nostres tres pilars essencials es complementin de manera eficaç i eficient.

Desenvolupem solucions a mida pels teus projectes organitzacionals i el teu creixement professional.

ELS NOSTRES VALORS

QUE ENS REPRESENTA

Treballem per a que els nostres tres pilars essencials es complementin de manera eficaç i eficient.
Com a empresa busquem l’equilibri necessari per evolucionar, tant a nivell organitzacional com professional.

Persones

Les persones són la base de les nostres relacions, tant personals com professionals i, per tant, el focus més important en l’assoliment de qualsevol objectiu. Talent, motivació, canvi.

Organitzacions

Les organitzacions són el suport on se sustenten i organitzen les persones, la seva carcassa, el seu vestit. En aquest sentit, han de ser sensibles, productives i donar resposta a les necessitats. Lideratge, comunicació, benefici.

Coneixement

Els coneixements ens han d’omplir de recursos i eines per assolir fites i tirar endavant els nostres projectes. Competències, recursos, projectes.